ARA Llegim
Llegim 29/11/2012

La ciència, la ciència-ficció i l'humor, eixos temàtics de Kosmópolis 2013

El festival tindrà lloc a Barcelona del 14 al 16 de març del 2013, i hi participaran, entre d'altres, Jaume Cabré, Juan José Millás, Andreu Buenafuente i Olvido García Valdés

Ara / Efe
1 min

BarcelonaLa ciència, la ciència-ficció i l'humor seran els eixos temàtics de la setena edició de la Festa Internacional de la Literatura Kosmópolis, que tindrà lloc a Barcelona del 14 al 16 de març del 2013. Jaume Cabré, Dave McKean, Juan José Millás, Olvido García Valdés, Eman Abdelhamid i Andreu Buenafuente són els primers noms confirmats, segons que ha informat avui el CCCB, organitzador d'aquest festival biennal.

En els tres dies que durarà Kosmópolis s'exploraran nous temes, gèneres i formats a través dels seus eixos vertebradors: la paraula oral, la paraula impresa i la paraula electrònica, en aquesta ocasió analitzant les relacions entre ciència i ciència-ficció. Escriptors, científics i artistes compartiran i debatran les seves experiències i creacions entorn d'aquest binomi. Kosmópolis donarà un tractament especial a l'humor com a "medicina necessària que subverteix la realitat i la desemmascara".

Entre els primers escriptors que ja han confirmat la seva assistència a K13 hi ha l'autor de 'Jo confesso', Jaume Cabré; l'il·lustrador de còmics Dave McKean, els escriptors Francesc Serés, Jordi Carrión i Juan José Millás, els poetes Olvido García Valdés i Josep Pedrals, l'escriptora egípcia Hemán Abdelhamid i el periodista Andreu Buenafuente. La literatura tornarà a inundar els espais del CCCB amb exposicions, les projeccions del Canal Alfa, les tertúlies del Cafè Europa, els tallers del Pa Klub o les narracions orals del Pati Kosmopolis.

stats