LITERATURA
Llegim 04/11/2014

Tom Hanks publicarà un recull de contes inspirat en les seves màquines d'escriure

L'actor, que va començar a col·leccionar màquines d'escriure al 1978, vol escriure "el que podria haver escrit abans amb qualsevol d'elles"

Efe
1 min
Tom Hanks revela que pateix diabetis tipus 2, la més comuna

Nova YorkL'actor guanyador de dos Oscar Tom Hanks s'uneix a la moda d'escriure contes per a nens, amb la peculiaritat que estaran inspirats en la seva col·lecció de màquines d'escriure, segons ha anunciat avui l'editorial novaiorquesa Alfred A. Knopf.

Tot i que encara no té títol ni data de publicació, el protagonista de 'Forrest Gump' i 'Philadelphia' ha assegurat que les històries "no seran sobre màquines d'escriure en si mateixes, però sí que són alguna cosa que hauria d'haver escrit a aquelles màquines".

De la New Yorker al llibre

Tom Hanks porta col·leccionant aquestes màquines d'escriure des de 1978 "sense motiu aparent"; com ell mateix ha explicat, totes elles, tant les portàtils com les de taula, van ser fabricades entre 1930 i 1990. Hanks ja havia debutat recentment al 'New Yorker' amb una breu història de ficció, 'Alan Bean plus four', i s'uneix així a una experiència que altres celebritats han dut a terme amb més o menys èxit, des de Madonna fins a Bruce Springsteen o Keith Richards.

L'editorial ha comprat els drets en anglès dels seus contes tant en format tradicional com en l'electrònic i l'audiollibre, tot i que encara no han fet públics els termes del contracte.

stats