ARA Llegim
Llegim 08/11/2013

'Geografia d'Espriu' farà "un recorregut pel seu rastre poètic" al Palau de la Música

Enric Palomar dirigeix l'obra que culminarà l'Any Espriu el 2 de desembre

Acn
1 min

Barcelona'Geografia Espriu' és una obra composta i dirigida per Enric Palomar, director artístic del Taller de Músics, que culminarà l'Any Espriu al Palau de la Música el 2 de desembre. Una culminació, no una cloenda, perquè els actes seguiran al llarg del primer trimestre de l'any 2014.

El concert es basarà en textos de l'escriptor, i és una mirada musical cap a l'univers poètic global de Salvador Espriu. Palomar ha explicat que es fa "un recorregut lineal de tot el rastre poètic i el discurs estètic d'Espriu, que passa per elements de tipus religiós a altres de més costumistes fins arribar al clímax al voltant del concepte d'Espriu de 'Sefarad', que serà interpretat pel 'cantaor' flamenc" Pere Martínez.

En el marc de l'Any Espriu s'han celebrat més de 400 activitats i s'ha comptat amb la implicació de més de 230 entitats. La primera va ser també al Palau de la Música el 23 de gener, i el seu acte central va ser a Arenys de Mar, amb un concert el 10 de juliol coincidint amb la data del centenari del naixement d'Espriu.

stats