Novetat editorial
Llegim 26/08/2014

Paulo Coelho escriu sobre l'adulteri

Planeta publica l'última novel·la de l'autor brasiler. Coelho ha venut 150 milions d'exemplars dels seus llibres a tot el món

Europa Press
1 min

MadridL'última novel·la de l'escriptor brasiler Paulo Coelho, 'Adulteri' (Planeta), surt a la venda en català i castellà dimecres 27 d'agost. L'obra narra la insatisfacció de la Linda, una dona amb "tot el que pugui desitjar" però, així i tot, descontenta. Buscarà posar fi a la seva tristesa embolicant-se amb un antic company d'institut.

'Adulteri', els drets de la qual s'han venut a 45 llengües, ja s'ha enfilat a les llistes de més venuts del Brasil, el Regne Unit, Itàlia, França, Grècia, Corea del Sud i l'Índia.

"L'amor és capaç de perdonar-ho tot"

Així, la novel·la vol fer un recorregut pel sentiment d'amor, i l'adulteri, però també aborda la soledat i la depressió de la protagonista, així com la rivalitat entre dues dones, Linda i l'esposa del seu amant, la dualitat d'una protagonista amb un "costat lluminós" i un de fosc, i l'alliberament a través del dolor, dels moments de crisi i de l'esforç.

El mateix autor, parlant sobre els temes que tracta la seva pròpia novel·la, ha assegurat que "en una relació saludable, l'amor és capaç de perdonar-ho tot. No em refereixo a acceptar-ho tot, sinó a perdonar. I això, evidentment, comporta conflictes. Els conflictes són normals, i fins i tot aconsellables. Al contrari del que pugui semblar, mantenen viva una relació".

stats