Sant Jordi 2014
Llegim 10/04/2014

'Llegir en Català' tindrà parada pròpia per Sant Jordi

L'associació d'editorials independents estarà situada al número 49 de Passeig de Gràcia durant tota la diada i anuncia la incorporació de Sembra Llibres

Ara
1 min

Barcelona'Llegir en Català', un grup format per una desena d'editorials independents, estrenarà parada pròpia aquest Sant Jordi. Estarà situada al Passeig de Gràcia, 49 (entre els carrers d'Aragó i València), i comptarà amb la presència de molts dels autors que han apostat per l'edició independent.

A més, 'Llegir en català' també ha decidit incorporar un nou segell, 'Sembra Llibres', nova editorial de Joan Carles Girbés –abans a Bromera– que s'ha estrenat aquest mes de març amb dues novel·les. D'aquesta manera, 'Llegir en català' eixampla fronteres territorials i tindrà presència tant a Catalunya com a les Illes Balears i el País Valencià, on també hi programarà actes i accions promocionals.

L'objectiu de l'associació és apostar per "les propostes literàries de qualitat, tant d'autors en català com de traduccions, adreçades al públic adult".

Les onze editorials que actualment formen part de "Llegir en Català" són Alrevés/Crims.cat, L'Avenç, Edicions Saldonar, El Gall Editor, Gregal, LaBreuEdicions, Llibres del Delicte, Meteora, Periscopi, Raig Verd Editorial i SembraLlibres.

stats