PREMIS LITERARIS
Llegim 25/11/2011

La 'Literary Review' es prepara per atorgar el premi al pitjor sexe literari

Els Bad Sex Awards ja han donat a conèixer els 12 preseleccionats d'aquest any, entre els quals es troben Stephen King i Haruki Murakami

Ara
1 min

BarcelonaLa revista literària puntera a Gran Bretanya, Literary review, ja es frega les mans pensant en l'entrega d'un dels seus premis més populars, els Bad Sex Awards, que cada any s'entreguen a l'escriptor amb una punteria més dubtosa a l'hora de crear una escena sexual. No hi ha cap criteri ni norma establerta. Els 12 candidats al guardó que proposa la revista demostren que tot s'hi val.

Entre els preseleccionats hi ha Stephen King. Quan va escriure la seva novel·la 11/22/63 no va tenir present que el verb to bonk per als britànics significa "fer l'amor". I, esclar, això ha fet riure molt. Però no és l'únic escriptor cèlebre que es troba entre els preferits. Qualsevol angloparlant va trobar més d'un significat en el nom de Fukaeri, un dels personatges de la trilogia de Haruki Murakami 1Q84.

Els organitzadors de l'acte diuen: "El propòsit del premi és remarcar el mal gust i la redundant superficialitat de les escenes sexuals en la novel·la moderna, i per descoratjar-ho". Encara hi ha temps per a més nominacions abans de la cerimònia que el dia 6 de desembre se celebrarà al Naval and Military Club de Londres.

stats