Llibres
Llegim Actualitat 02/02/2022

Un relat eròtic sobre una noia autista guanya el premi de Raig Verd

L'editorial publicarà un recull amb tretze relats eròtics fora de norma

1 min
Ester Elvira, guanyadora del premi de literatura eròtica fora de la norma

BarcelonaLa convocatòria del Premi de Literatura Eròtica no convencional i feminista 2022, que convoca l'editorial Raig Verd, ja té guanyadora: Ester Elvira amb el relat Literalment. El guardó són 1.000 euros i la publicació del conte. El relat tracta sobre una noia amb autisme, la Núria, que busca parella a Tinder. Allà hi coneixerà l'Anna, amb qui té trobades en llocs insospitats, com una biblioteca. "La inclusió d’un personatge no binari aporta una exploració formal de la llengua que trasllada al lector. L’erotisme del text és creixent en tot moment, primer capta l’atenció del lector i després l’enganxa amb l’excitació de les protagonistes i l’atrapa fins al final", explica l'editora Laura Huerga.

Entre els 55 originals presentats, tots en català, se n'han seleccionat deu més a banda del premiat que, juntament amb els dos guanyadors de l'edició 2019 i 2020 del concurs Foradenorma, s'aplegaran en el recull Sexe fora de norma. Literatura eròtica feminista, que sortirà el 7 de març. L'any passat Raig Verd ja va treure el primer títol de la col·lecció eròtica.

Els temes que tracten els relats guanyadors són el sexe anal, l'onanisme femení, el gènere no binari, la recerca del plaer, el consentiment, la diversitat funcional, el contacte en temps de covid-19, el BDSM, el poliamor, les fantasies i el cibersexe. Els autors que també seran publicats són Estefania Pallarés, Marc Catalán, Alexa Matés, Quim Gómez, Maria Izquierdo, Glòria Tudela, Anna Pardo, Iris Parra, Eric López (amb dos relats, un d'aquest any i un que va ser guanyador del 2019 de Foradenorma), Lorena S. Gimeno i Jordi Mallach.

stats