Premis literaris
Llegim 30/10/2013

Oriol Ponsatí-Murlà guanya el 33è premi Just M. Casero

L'editor d'Ela Geminada debuta en la novel·la amb 'Totes les estacions de França'. El llibre finalista ha estat 'L'escala de l'evasió', de Jaume Puig

Jordi Nopca
1 min

Girona'Totes les estacions de França', d'Oriol Ponsatí-Murlà, ha guanyat el 33è premi de novel·la curta Just M. Casero, convocat per la Llibreria 22 i dotat amb 2.200 euros. El jurat n'ha destacat "que es tracta d'un brillantíssim exercici d'estil que fa pensar en els llibres de Raymond Queneau i algunes peces de complicada estructura formal de Cortázar".

Nascut a Figueres el 1978, Ponsatí-Murlà és doctor en Filosofia per la Universitat de Girona, col·labora en la premsa i dirigeix Edicions de la Ela Geminada. L'Editorial Empúries publicarà 'Totes les estacions de França' a començaments del 2014.

El llibre finalista ha estat 'L'escala de l'evasió', de Jaume Puig, que ha estat recompensat amb 600 euros. "La combinació de realitat i ficció, de somni i quotidianitat, es resol en un final on les dues històries conflueixen –en remarca el jurat–. Dues històries de personatges perduts, isolats, que van irremissiblement cap a la mort".

stats