Novetat editorial
Llegim 08/06/2015

Ara Llibres publicarà grans clàssics inèdits en català

El primer títol és la versió completa –fins ara no disponible– dels 'Pensaments' de Blaise Pascal, que han estat traduïts per Miquel Costa

Ara
1 min
Coberta dels 'Pensaments' de Pascal

BarcelonaL'editorial Ara Llibres s'endinsa en el terreny dels 'clàssics' de la literatura universal amb la nova col·lecció 'Ara Clàssics', que debuta amb una obra important de la cultura europea: 'Pensaments' de Blaise Pascal, que reuneix el doble perfil de científic i alhora filòsof.

La col·lecció neix amb un títol del qual no existia una traducció íntegra al català. Miquel Costa –que anteriorment s'ha ocupat d'obres de Kant, Descartes, Nietzsche i Rousseau– n'ha assumit la traducció, en una edició que inclou introducció i comentaris personals. 'Ara Clàssics', que vol portar a les llibreries "joies literàries", segons comentava aquest dilluns l'editora Izaskun Arretxe, ja prepara dos altres títols pel 2016. La reedició, de Jaume Coll i Joan Ferrer, de la traducció que Josep Carner va fer de 'Papers pòstums del club Pickwick' de Charles Dickens. I una nova edició en un sol volum del 'Diccionari Etimològic Basic' de Joan Coromine, nova síntesi de la versió en tres volums presentada al 2014 que es podia adquirir per subscripció.

stats