Novetat editorial
Llegim 22/10/2014

Marc Romera actualitza l'erotisme de 'Les relacions perilloses'

L'escriptor publica 'Les relacions virtuoses' a RBA-La Magrana. Presentarà la novel·la aquest dijous a les 19 h a la Casa del Llibre de Passeig de Gràcia

Ara
1 min

BarcelonaPoeta i novel·lista, Marc Romera acaba de publicar el seu llibre més extens, 'Les relacions virtuoses' –de gairebé 600 pàgines– on ofereix una versió actual de l'erotisme de 'Les relacions perilloses', el clàssic de Choderlos de Laclos. Acostumada a dominar totes les situacions, Mar Tell veu com la seva teranyina de poder es desfà en un tres i no res. Fins fa poc era l'amant del seu cap, l'Albiol, però una noia nova, Cecília, que acaba d'entrar al despatx per recomanació familiar i és més jove que ella, li pren el protagonisme i l'home. Per a Mar aquesta és una situació intolerable que exigeix una venjança cruel i refinada contra el seu examant. Ha de corrompre sexualment la ingènua Cecília, convertir-la en una llibertina que humiliï l'Albiol. Per a això, li cal un seductor sense escrúpols, capaç d'emprar la seva sensualitat com a arma infal·lible d'engany i manipulació. I Mar Tell troba l'home ideal a la xarxa: es diu Bellmunt.

Marc Romera (Barcelona, 1966) ha publicat, entre d'altres, els llibres de poesia 'La mandra' (1994), 'La mel' (2002) i 'L'aigua' (2009), la novel·la 'Mala vida' (2002), i els reculls de contes 'Amanida d'animals' (2004) i 'La intimitat' (2008). Amb 'La nosa' (2014) va guanyar l'última edició del premi Carles Riba de poesia.

stats