NOVETAT EDITORIAL
Llegim 02/12/2011

Aute versiona 'El Giraluna' en català

El CD amb el tema es ven amb un llibre il·lustrat pel cantautor i una làmina per emmarcar, encartat en una edició de luxe de La Galera

Ara
1 min
Luis Eduardo Aute

BarcelonaLuis Eduardo Aute, nascut a Filipines l'any 1943 i resident a Madrid des del 54, va començar a cantar els seus hits en català a finals dels anys 60. Al·leluia núm. 1 i Roig damunt el negre van marcar el seu debut. L'editorial La Galera ha publicat un llibre-regal que inclou un CD amb el famós tema El Giraluna –ara també conegut com El Giralluna–. La lletra de la cançó està transcrita, també en català, en un llibret il·lustrat pel mateix Aute, amb una col·lecció de sols, llunes i camps de gira-sols que acaba convertint-se en una autèntica batalla lumínica. D'aquesta manera, el cantautor ha explotat el seu amor per les arts plàstiques, que sempre ha conviscut amb la seva carrera musical.

La cançó, apta per a tots els públics, llença un missatge a favor de l'actitud contra corrent que de vegades és necessària per canviar les coses. I comença dient: "A l'Univers gairebé tot té el seu contrari i moltes vegades el seu complementari". Tot sembla indicar que aquest Nadal sortirà de més d'un paquet.

stats