ARA Llegim
Llegim 26/09/2012

Torna Liberisliber, la fira d'editorials independents de Besalú

Enguany, la fira comptarà amb la participació de 33 petites editorials, la majoria catalanes, durant els dies 6 i 7 d'octubre. La xifra rècord confirma la trajectòria ascendent de la cita

Ara
1 min
Detall del cartell de Liberisliber

BarcelonaEls dies 6 i 7 d'octubre del 2012, la població de Besalú s'omplirà de presentacions de llibres, de rapsodes, conferències i concerts dins el marc de Liberisliber, la fira d'editorials independents. Hi haurà un total de 33 petites editorials, la majoria catalanes però també algunes de l'estat espanyol: la xifra fa que aquesta edició tingui un nou rècord de participació.

Les petites editorials pretenen donar a conèixer els seus llibres amb aquesta fira, uns llibres que passen per les llibreries tot sovint sense la repercussió que es mereixerien. Amb moltes activitats per a petits i per a grans, la fira vol donar un important vessant lúdic a l'edició, per fer més proper el món dels llibres. Així mateix també hi haurà una aposta per la relació entre els llibres i el món del vi anomenada 'Liber de Vinis'.

stats