Novetat editorial
Llegim 10/07/2012

'Victus', la nova novel·la d'Albert Sánchez Piñol, donarà la seva visió del 1714 en castellà

La Campana editarà aquesta tardor el nou llibre de l'autor de 'La pell freda' i 'Pandora al Congo', que ha estat escrit en castellà

Jordi Nopca
1 min
Victus

BarcelonaUn any després de posar punt final a la primera versió de la tercera novel·la de Sánchez Piñol, 'Victus', La Campana ha fet públic que aquesta tardor el llibre serà a les llibreries. "Encara no sabem si la tindrem a punt aquest 11 de setembre: hauria estat l'opció ideal, però potser haurem d'esperar fins a l'octubre", ha dit Isabel Martí aquest migdia. La novel·la –de més de 600 pàgines i en castellà– és l'aproximació personal i contundent a la desfeta catalana del 1714. El rigor històric del llibre ja ha estat avalat per catedràtics d'història com Joan B. Culla i Joaquim Albareda.

La novel·la, que segons l'autor de 'La pell freda' i 'Pandora al Congo' "crearà grans entusiastes i grans detractors", ja està sent traduïda al francès, per la prestigiosa editorial Actes Sud. Sánchez Piñol creu que aquest llibre "s'havia d'escriure", i que li ha tocat a ell, tot i que creu que l'obra no el beneficiarà gens.

stats