Novetat editorial
Llegim 21/11/2011

'El jardí oblidat', de Kate Morton, finalment traduïda al català

Traduïda a 32 idiomes, amb tres milions d'exemplars distribuïts per tot el món i més de 200.000 llibres venuts només en castellà i la quinzena edició al mercat, la versió catalana d''El jardí oblidat', de l'australiana Kate Morton, finalment és publicada en català

Ara
1 min

BARCELONASuma de letras ha publicat en català la novel·la de gran èxit El jardí oblidat, de l'escriptora australiana Kate Morton. Traduïda a 32 idiomes, amb gairebé tres milions d’exemplars distribuïts per tot el món i més de 200.000 llibres venuts només en castellà i la quinzena edició al mercat, El jardí oblidat ha esdevingut un dels darrers fenòmens editorials al nostre país.

Kate Morton orquestra en aquesta novel·la una bella història a tres veus en tres moments diferents que desembocaran en un tot perfecte, impecable, on les peces encaixaran i adquiriran sentit. Hereva de la tradició de la literatura anglosaxona, El jardí oblidat posa en mans del lector una obra amb reminiscències de tots els gèneres: des de la gran novel·la victoriana als contes de fades i els relats de misteri.

L'any que ve Morton publicarà en anglès la seva tercera novel·la, The Distant Hours.

stats