NOVETAT EDITORIAL
Llegim 23/11/2011

'El mètode checklist' arriba a les llibreries

LaButxaca publica un volum amb 142 llistes per aprendre a resoldre els problemes domèstics i quotidians i trobar les claus de l'èxit diari

Ara
1 min
El mètode checklist

BarcelonaLa filòsofa Natàlia Foguet i la filòloga Martina Ros han unit forces per crear un mètode revolucionari que a molts els solucionarà la vida: el mètode checklist. Es tracta d'un sistema útil per ordenar les tasques quotidianes segons una jerarquia efectiva. La finalitat d'aquesta estratègia és que al final del dia a ningú li quedi cap assumpte pendent, i tot s'hagi resolt amb diligència i de manera assertiva.

Ja ha arribat a les llibreries el manual El mètode checklist (LaButxaca), un recull de 142 llistes que ensenyen a optimitzar el temps al màxim. Les dues autores prometen que seguint les instruccions el lector aprendrà a fer les seves obligacions com toca, sense oblidar cap pas. I, alhora, asseguren que la feina ben feta deixarà temps per al lleure. La filosofia que s'amaga darrere de tot això és el clàssic "coneix-te a tu mateix", que fa segles ja retolava l'entrada del temple d'Apol·lo a Delfos.

stats