Llegim  /  Actualitat 04/02/2020

Elif Shafak, Narcís Comadira, Maylis de Kerangal i Màrius Serra participaran al MOT 2020

Les converses literàries se celebraran a Girona i Olot entre finals de març i principis d'abril

Ara
1 min
Elif Shafak va parlar de les relacions de la UE amb Turquia el 29 de setembre passat al Palau Macaya de l’Obra Social La Caixa.

BarcelonaL’escriptora turca Elif Shafak, autora de Mis últimos 10 minutos y 38 segundos en este extraño mundo; la francesa Maylis de Kerangal, autora de Nacimiento de un puente, i els catalans Narcís Comadira, Màrius Serra i Quim Español són els nous autors confirmats del festival MOT 2020. Tots ells se sumen a la llista de participants al certamen, que ja compta amb la nord-americana Tracy Chevalier, coneguda per La noia de la perla; l’escriptor i periodista argenti Rodrigo Fresán; l’artista gironina Alicia Kopf, autora de Germà de gel; el pintor i escriptor valencià Manuel Baixauli; l'autor d'Una màquina d’espavilar ocells de nit i de Mística conilla, Jordi Lara; l'artista i escriptor Perejaume; l'autora australiana d'El museu de l’amor modern, Heather Rose, i Irene Solà, autora de Canto jo i la muntanya balla.

Tots els autors confirmats participaran en les converses del MOT 2020, que té com a lema Crear. Un collage que creix amb les paraules i que està comissariat per la historiadora d'art Glòria Bosch. El festival se celebrarà a Girona del 26 al 28 de març, a la Biblioteca Carles Rahola com a escenari principal, i del 2 al 4 d’abril a la Sala El Torín d’Olot. Aquesta és una edició que gira al voltant dels processos creatius explicats des de la literatura. El MOT, que enguany arriba a la setena edició, és una iniciativa dels ajuntaments de Girona i d'Olot, amb el suport de la Diputació de Girona i de la Generalitat de Catalunya.

stats