Llegim 18/11/2019

Laura Rosel, nova directora d'ARA Llibres

Es tracta d’un lloc de nova creació que contribuirà a consolidar l'editorial

Ara
1 min
Laura Rosel fitxa per Catalunya Ràdio

BarcelonaLa periodista i col·laboradora de l'ARA Laura Rosel és la nova directora de l'editorial Ara Llibres, segons informa l'editorial en un comunicat. El fitxatge de Rosel obeeix a l'objectiu de l'empresa de vetllar "per la qualitat dels continguts". "Es tracta d’un lloc de nova creació que contribuirà a consolidar Ara Llibres com l’editorial de no ficció líder en català", diu també el comunicat. La incorporació de nous membres com Rosel perpetua l'objectiu de "seguir obrint nous camins i fer propostes editorials que estiguin al centre del debat públic, que generin opinió, que plantegin preguntes o que aportin solucions, i que abasten el màxim d'interès possible", diu l'editorial en el comunicat.

Pel que fa l'organigrama existent, Joan Carles Girbés continuarà al capdavant de la direcció editorial dels segells editorials de Som, que inclouen Amsterdam en ficció; Ara Llibres en no-ficció; i la Bernat Metge en l’àmbit dels clàssics.

Laura Rosel (Sabadell, 1980) va ser editora d’informatius a Ràdio Sabadell des del 2003 fins al 2007, any en què es va incorporar com a editora i presentadora de diversos programes a RAC1 i 8TV. El 2018 va presentar el programa de TV3 Preguntes freqüents. Des d'aquesta tardor copresenta el programa Catalunya nit de Catalunya Ràdio.

stats