Llegim Actualitat 08/05/2020

La filosofia en temps de pandèmia: cicle de diàlegs en obert i en línia

Francesc Torralba, Montse Esquerda i Gregorio Luri, al cicle de la Universitat Ramon Llull

Ara
1 min
La filosofia en temps de pandèmia

BarcelonaLa Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull ha fet públic aquest divendres el cicle de diàlegs que es podran seguir en obert i a través de la xarxa durant els dimarts i dijous de tot el mes de maig.

El cicle comença amb Tradició i innovació: tècnica, cultura i escola, conversa entre Armando Pego i Gregorio Luri (12 de maig, 18 h). Carles Llinàs, Paris Grau i Oriol Quintana parlaran dels límits entre filosofia, política i societat tecnològica (14 de maig, 18 h), i uns dies més tard J. M. Porcell i Montse Esquerda abordaran l'acompanyament del malalt i del dol en confinament (21 de maig, 18 h).

La relació entre filosofia, mitjans de comunicació i postveritat serà tractada per Joan G. del Muro i Jordi Roigé (19 de maig, 18 h), i Ferran Caballero i Pau Solanilla plantejaran el vessant polític durant la pandèmia, donant pistes de cap a on es poden orientar els nous lideratges (26 de maig, 18 h). El cicle de sis conferències el tancarà Francesc Torralba amb la xerrada Ètica del tenir cura en temps de pandèmia global (28 de maig, 18 h).

Els interessats en assistir a les sessions només han d'enviar un missatge electrònic a comunicacio@filosofia.url.edu

stats