Llegim Actualitat 14/04/2022

Emporta’t amb l’ARA les principals novetats de Sant Jordi

Els llibres es poden obtenir del 9 al 23 d’abril a la botiga web de l’ARA, i uns quants també als quioscos.

ARA
2 min
Sant Jordi sense mascaretes

BarcelonaL’ARA ofereix fins al 23 d’abril les principals novetats editorials. Són propostes que ja han seduït milers de lectors i que els han fet reflexionar i passar molt bones estones. L’oferta inclou un centenar de llibres, entre els quals cal destacar Morir-ne disset (20€), la primera novel·la de Sergi Belbel, amb la qual ha obtingut el Premi Sant Jordi; Benvolguda (20,90 euros), de la col·laboradora de l’ARA Empar Moliner, que s’ha endut el Premi Ramon Llull; Ràbia (18,50 euros), un dels relats més personals del també col·laborador de l’ARA Sebastià Alzamora; Quan s’esborren les paraules (21 euros), amb què Rafel Nadal tanca la trilogia de llibres de memòries familiars; La bèstia (22,90 euros), de Carmen Mola (pseudònim de tres escriptors), darrer Premi Planeta; El xiulet de l’arquer (18 euros), novel·la d’amor i aventures al món antic, d’Irene Vallejo; El país de l’altra riba (20 euros), de Maite Salord, Premi Proa de Novel·la; i Sola (18 euros), la història d’una dona que s’aïlla del món, de l’escriptora i traductora Carlota Gurt.  

D’altra banda, l’ARA també ofereix quatre llibres que es poden obtenir no només a la botiga web sinó també als quioscos. Són els següents: Aprenentatges i una proposta(21,50 euros), de Jordi Cuixart, en el qual l’expresident d’Òmnium Cultural aborda els reptes que afronta el moviment cívic que ha desbordat la política catalana, espanyola i europea els darrers anys; Que no t’expliquin contes!  (15,90 euros), un viatge crític als contes tradicionals, escrit per Natza Farré i il·lustrat per Gala Pont; Codi Gaudí. Desencriptant l’home rere el mite (21,50 euros), llibre clau per conèixer el genial arquitecte, escrit per Joan Bosch; i El gran llibre de Sant Jordi (10,95 euros), una publicació de gran format, de cartró, adreçada als infants, que inclou totes les cares de Sant Jordi, il·lustrat per Roser Calafell.

Tots els subscriptors de l’ARA tindran un 5% de descompte en qualsevol d’aquests llibres si els adquireixen a través de la botiga web de l’ARA.

stats