EFE
Barcelona

La Virreina comença una col·lecció de llibres vinculada a les exposicions del centre

Els dos primers títols són 'Biografies', primer recull de contes d'Alexander Kluge, i 'L'hora dels monstres', centrat en l'escriptor, autor de còmic i dramaturg Copi. Les exposicions dedicades als dos creadors es prorroguen fins al 5 de març

Coberta del llibre d'Alexander Kluge Zoom

La Virreina Centre de la Imatge ha obert una nova línia editorial vinculada a les seves dues exposicions actuals: 'Copi, l'hora dels monstres' i 'Alexander Kluge, jardins de cooperació". Els dos primers títols són 'Biografies', d'Alexander Kluge –el primer llibre de narracions del cineasta, escrit mentre era ajudant de Fritz Lang durant el rodatge d''El tigre d'Esnapur'– ¡ 'Copi. L'hora dels monstres', amb contribucions de María Moreno, Alan Pauls, César Aira i Patricio Pron. Tots dos títols estan relacionats amb les exposicions que el centre acull des del 4 de novembre.

L'èxit de les dues exposicions, que han visitat 12.400 persones, ha fet que siguin prorrogades fins al diumenge 5 de març. La Virreina també ha creat una línia d'investigació que busca crear i difondre projectes a curt, mitjà i llarg termini en aquest àmbit i es divideix en quatre "plataformes de producció d'imaginari social": documental social participatiu, laboratori d'aprenentatge comunitari, topografies de la discrepància urbana i patrimoni i usos de la cultura visual.