ARA Llegim
Llegim 16/06/2012

Pere Calders, l'escriptor que tocava de peus al cel

L'Ara Llegim dedica el reportatge principal a un dels escriptors més estimats de les lletres catalanes amb motiu del centenari del seu naixement i de l'antologia 'Tria personal', que els lectors poden comprar per 9,95 €

Jordi Nopca
1 min
Demà un ARA especial dedicat a Pere Calders

Barcelona“En definitiva, no hi ha coses estranyes, el que és estrany és la realitat. La part de somni de la persona humana és tan veritable com el tocar de peus a terra”. Així s'expressava Pere Calders (1912–1994), un dels escriptors més singulars del segle XX. Autor d'una obra poderosa –dividida en reculls de contes i novel·les–, Calders és un dels autors catalans més populars, reeditat i amb vendes excepcionalment sostingudes.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } L’ARA Llegim d'avui dedica el reportatge principal a Calders: repassa les principals fites narratives i vitals de l’escriptor barceloní, a partir de converses amb la seva filla Tessa Calders, el filòleg Jordi Castellanos, un dels biògrafs de l’autor i comissari de l’exposició 'Calders, els miralls de la ficció' –juntament amb Joan Melcion–, que es va fer al CCCB l’any 2000, i Pilar Beltran, l’editora de 'La ciutat cansada', una de les novel·les inèdites de Calders, publicada l'any 2008.

Ho podeu llegir a l'Ara Premium.

stats