Poesia
Llegim 09/05/2012

El Palau de la Música inaugura el festival Barcelona Poesia 2012

La Nit de Poesia ha combinat el recital de nou veus de gran força expressiva amb intervencions de Frederic Amat i improvisacions al piano d'Agustí Fernández

Ara
1 min

BarcelonaEl Palau de la Música s'ha convertit una vegada més en l'epicentre poètic de Barcelona amb la XXVIII Nit de Poesia que inaugurava el festival Barcelona Poesia 2012. En el recital s'han pogut escoltar els versos en català dels poetes Manuel Forcano i Carles Rebassa, els deliris amb un punt d'humor –i un altre de filosòfic– de Mónica Valenciano i la lírica clàssica d'Andrés Sánchez-Robayna. També hi ha hagut espai per a la reflexió zen de Brigitte Oleschinski, els jocs al·lucinats de Mark Strand, la lírica corporal de Caroline Bergvall, el multilingüisme lúdic d'Urayoán Noel i la lectura d'un text impressionant d'Hélène Cixous –que no ha pogut assistir a l'acte– a càrrec de Blanca Llum Vidal.

Els videopoemes de Frederic Amat, les improvisacions al piano d'Agustí Fernández i les llums i l'espai escènic de Cube.bz han enriquit el recital d'obertura de Barcelona Poesia 2012.

stats