AVANÇAMENT
Llegim 15/11/2011

Aquest dimecres l'ARA Llegim obre la correspondència entre Llorenç Villalonga i Baltasar Porcel, publicada a Proa

També hi trobareu una entrevista amb Jordi Sierra i Fabra i una crítica de la darrera novel·la de Siri Hustvedt, 'L'estiu sense homes'

Ara
1 min

L'any 1956, a Palma, un Baltasar Porcel que encara no havia fet la vintena va conèixer el molt il·lustre Llorenç de Villalonga. No van trigar gaire a convertir-se en mestre i deixeble. Com a testimoni d'aquesta bellíssima relació ens queda un magnífic epistolari que l'editorial Proa acaba d'editar amb el títol Les passions ocultes. Pere Antoni Pons dedica el reportatge d'obertura de l'ARA Llegim d'aquesta setmana a les 485 cartes que tots dos escriptors van intercanviar entre el 1957 i el 1976.

No acaba aquí la cosa. A l'ARA Llegim de dimecres també trobareu una entrevista a Jordi Sierra i Fabra, que fa unes setmanes va guanyar el premi Ciudad de Torrevieja per Sombras en el tiempo, publicat a Plaza & Janés. Podreu llegir la crítica que Marina Espasa fa de la darrera novel·la de Siri Hustvedt, L'estiu sense homes. Passareu revista a l'últim llibre de Stéphane Hessel, Ballant amb el meu segle (Destino), i a la primera obra de Guy de Maupassant, Una vida (LaButxaca). Com cada setmana, l'ARA Llegim comptarà amb els comentaris i opinions d'Ignasi Aragay, Eva Piquer, Cristian Segura, Andreu Gomila i Àlex Gutiérrez.

stats