Llegim 20/10/2011

El nou llibre de Ferran Torrent, aquest cap de setmana amb l'ARA

'Ombres en la nit' tindrà un preu especial per als lectors de l'ARA, que el podran adquirir divendres, dissabte i diumenge amb el diari per tan sols 19,95 euros

Ara
1 min
'Ombres en la nit',  un laberint de convulsions

BarcelonaEl nou llibre de l'escriptor valencià Ferran Torrent, Ombres en la nit, surt a la venda a les llibreries aquest divendres, 21 d'octubre. I el mateix dia, l'ARA l'oferirà a tots els seus lectors, que tindran l'oportunitat d'aconseguir-lo, juntament amb el seu exemplar del diari, per només 19,95 euros.

Durant tot el cap de setmana, a més, seguirà vigent aquesta oferta, que permetrà obtenir el llibre per un preu més reduït que el que tindrà a les llibreries.

Ombres en la nit arriba tot just un any després de l'anterior novel·la de Torrent, Bulevard dels francesos. Aquesta novel·la narra la història d'un gitano valencià, antic militant del Partit Comunista, que, després d'haver sobreviscut al camp de concentració nazi de Dachau, el 1947 torna a terres valencianes com a membre d'un escamot que té la intenció d'acabar amb un exlíder del règim nazi que s'amaga a Espanya protegit per les autoritats franquistes.

Ambientada a València, Madrid, Viena i Mònaco, la novel·la explora les contradiccions vitals del protagonista, que dedica la seva existència a caçar caçadors d'altres persones. La prosa d'aquest llibre manté el ritme trepidant i les complexes trames que caracteritzen l'obra de Ferran Torrent.

stats