LLIBRES
Llegim 04/10/2012

El Gremi de Llibreters obre el portal de venda de llibres digitals Liberdrac

Llibreries grans i petites s'uneixen en una plataforma única, on hi haurà disponibles 11.500 títols, entre els quals 2.000 seran en català

Victoria Navarro
1 min

BarcelonaEl Gremi de Llibreters de Catalunya obre el portal de venda de llibres digitals Liberdrac la propera setmana amb una oferta de 11.500 títols, entre els quals 2.000 seran en català, i es preveu l'ampliació del catàleg, que inclourà també títols en anglès. La col·laboració de 40 llibreries catalanes permetrà que el lector pugui acostar-se a qualsevol d'aquests establiments per consultar els dubtes o obtenir l'e-reader de Liberdrac.

Amb aquest projecte, es vol optimitzar costos obrint un mercat nou a les petites llibreries i reduint els costos de les més grans. Liberdrac aspira a convertir-se en el principal referent a Catalunya i vol ampliar la seva presència en el territori negociant amb diversos distribuïdors i socis de tot l'Estat i del món.

El president del Gremi de Llibreters de Catalunya, Antoni Daura, ha assenyalat que "a nivell de llibreries poques han tingut les possibilitats logístiques i econòmiques per introduir-se en el món del llibre electrònic", i amb aquesta iniciativa es pretén posicionar-les com a punt d'innovació, a més de punt de lectura. El lector tindrà l'opció de llegir els llibres des de qualsevol dispositiu sense baixar-se cap programa, podrà descarregar-se'ls o llegir-los en el núvol i comptar amb el sistema 'one-click-payment' (pagament en un sol click), que permet comprar els llibres sense haver d'entrar les dades cada vegada. També hi haurà aplicacions per IOS i Android.

stats