Novetat editorial
Llegim 22/03/2013

Random House Mondadori estrena el segell 'Fantascy'

Publicarà ciència-ficció, fantasia i terror. Els primers títols, que seran publicats al juny, són de China Miéville, Paolo Bacigalupi i Concepción Perea

Ara
1 min

BarcelonaRandom House Mondadori ha presentat aquest divendres 'Fantascy', un nou segell de gènere fantàstic (fantasia, ciència ficció i terror) que neix amb la vocació de publicar novel·les, antologies i llibres de relats d'autors internacionals i espanyols en castellà. El segell serà inaugurat el 6 de juny amb dos grans noms de prestigi internacional com la China Miéville i Paolo Bacigalupi, i amb un valor en alça com Concepción Perea.

'Embassytown', de la Xina Miéville, és una novel·la futurista, guardonada el 2012 amb el premi Locus a la millor novel·la de ciència ficció. 'La bomba número seis y otros relatos', de Paolo Bacigalupi, reuneix els millors contes de l'autor de 'La chica mecánica' sota un títol que ha estat considerat molt més que una antologia, i 'La corte de los espejos', de l'espanyola Concepción Perea, suposa el descobriment d'una nova veu de la fantasia espanyola per a adults. El catàleg s'anirà completant a partir de llavors amb autors tan consagrats com Terry Pratchett, Trudi Canavan o Brent Weeks i nous valors com Jesús Cañadas i G. Willow Wilson.

La publicació de tots els títols serà simultània en paper i en format electrònic. El segell serà presentat oficialment a la Fira del Llibre de Madrid i al Festival de Literatura Fantàstica Celsius 232.

stats