Cinema
Llegim 20/08/2014

'La piel del tambor', de Pérez-Reverte, serà adaptada al cinema

La pel·lícula es dirà 'The Seville communion'. L'obra d'Arturo Pérez-Reverte ha comptat amb diverses adaptacions cinematogràfiques, com és el cas d''Alatriste', 'La taula de Flandes' o 'La novena porta', entre altres

Efe
2 min

Chicago'La piel del tambor', novel·la del periodista i novel·lista espanyol Arturo Pérez-Reverte, serà portada a la gran pantalla en una pel·lícula que es filmarà a Espanya i Itàlia amb un elenc internacional i un director colombià, i es dirà 'The Seville communion'.

"Estem encantades de treballar en aquest projecte increïble", ha declarat Sarah Pillsbury, que al costat de Midge Sanford van adquirir els drets mundials per al cinema de l'obra publicada el 1995 per Pérez-Reverte. D'aquesta novel·la sobre un pirata informàtic que entra a l'ordinador personal del Papa i avisa que s'estan produint una sèrie de morts en una petita església de Sevilla (Espanya) els va atreure la seva trama de suspens i amor, va dir Pillsbury.

Desemmascarar un 'hacker'

El sacerdot Lorenzo Quart, enviat pel Vaticà per investigar i intentar descobrir qui és el 'hacker' és un paper protagonista "fabulós", que en el guió ha estat envoltat de papers secundaris "desenvolupats amb molta riquesa", ha afegit. El llibre va ser ideat originalment com un 'thriller' de suspens, però la història és, en essència, "sobre dilemes morals, la importància de tenir fe i el preu de perdre-la", ha afegit la coguionista Sheila Willis.

Al costat de les nord-americanes van començar a treballar els productors espanyols Juan Alexander –'Carmen' (2003)– i Antonio Cardenal, que ja va estar darrere de dues recreacions d'obres de Pérez-Reverte, 'La novena porta' (1999), dirigida per Roman Polanski i protagonitzada per Johnny Depp, i 'Alatriste' (2006), paper que va interpretar Viggo Mortensen.

Cardenal va explicar que la cinta es rodarà en anglès i es tractarà d'una producció independent, a la qual es podrien afegir capitals d'Itàlia i Colòmbia. El director escollit va ser el colombià Sergio Dow, instal·lat a Chicago (EUA) des de fa 16 anys, que va dirigir 'El día que me quieras' (1996), sobre el cantant de tangos Carlos Gardel, que va guanyar el Premi Casa de les Amèriques, de Cuba.

stats