Novetat literària
Llegim 07/10/2013

Arturo Pérez-Reverte publica una novel·la centrada en el món dels grafitis

'El francotirador paciente' serà publicada per Alfaguara un any després de l'ambiciosa 'El tango de la Guardia Vieja'.

Efe
1 min

MadridL'escriptor Arturo Pérez-Reverte ha anunciat a través de Twitter que la seva pròxima novel·la arribarà al novembre, portarà per títol 'El francotirador paciente', té una extensió de 300 pàgines i transcorre a Espanya, Portugal i Itàlia.

Pérez- Reverte també ha revelat que es tracta d'"una intriga al món de l'art urbà i del grafiti" amb "un artista misteriós −i perillós− i una dona que li segueix el rastre". "Han estat setmanes de viatge i de feina. Divendres vaig entregar la nova novel·la. Me'n vaig deslliurar, per fi. Ha estat un any intens de feina", ha revelat l'autor per Twitter, on té més de 700.000 seguidors.

Pérez-Reverte, contra Hisenda

L'autor ha afegit amb sorna que "de les 300 pàgines del llibre, cent i escaig" les ha escrit "per al ministeri d'Hisenda". "Són uns quatre mesos de feina. Perquè el 2014, com diu Pedro J. Ramírez al seu diari, 3,6 euros de cada 10 que guanyem vostè o jo se'ls emportarà l'Estat. Per la cara", ha subratllat. Referent a això, ha afegit "sense anestèsia". "De gener a maig treballarem només per als somriures del ministre Montoro. Per fer-lo més feliç, si és possible", ha continuat ironitzant.

'El francotirador paciente' serà publicada per Alfaguara un any després de l'ambiciosa 'El tango de la Guardia Vieja'.

stats