Literatura
Llegim  /  Actualitat 03/04/2020

L'obra completa d'Albert Camus, a partir d'ara a Penguin Random House

L'editorial comença el projecte amb la traducció castellana de 'La pesta' en format electrònic

i
Jordi Nopca
1 min

BarcelonaPenguin Random House publica aquest divendres l'edició digital de La pesta, novel·la d'Albert Camus que durant aquestes últimes setmanes ha reviscolat comercialment a causa de la pandèmia de coronavirus. Amb la reedició d'aquesta novel·la s'inicia la publicació de tota l'obra del Nobel de literatura Albert Camus.

L'acord assolit amb l'agència Wylie i Éditions Gallimard inclou els drets en castellà per a tot el món, tant digitals com en llibre físic, i comprèn totes les seves novel·les i assajos, i diversos textos inèdits que veuran la llum a partir del gener del 2021 en els segells Debate, Literatura Random House i Debolsillo.

Ambientada a Orà a la fi dels anys quaranta de segle XX, La pesta imagina l'enduriment de les condicions de vida en aquesta ciutat durant un inesperat brot de pesta bubònica. L'arc narratiu avança des del contagi inicial i el confinament de la població fins al final de l'epidèmia, i la fondària dels seus plantejaments, així com la humanitat dels personatges, l'ha convertit en un dels títols imprescindibles de l'escriptor francès. El pròxim 30 d'abril Penguin Audio, el segell d'audiollibres de Random House, publicarà també la versió castellana de La pesta. Narrat per l'actor i doblador Carlos Di Blasi, tindrà una durada aproximada de vuit hores.

stats