Barcelona

Miquel Adam, nou editor d'Ara Llibres i Amsterdam

Fins ara estava vinculat a Edicions de 1984 i anteriorment havia format part de les editorials LaBreu i Laertes. També ha publicat el llibre de relats 'Torero d'hivern'

Miquel Adam entra a l'equip editorial de Som Ara Llibres / MARC ROVIRA Zoom

Amb l'últim Sant Jordi "superat amb èxit", Som Ara Llibres –que engloba els segells Amsterdam, Ara i Now Books– ha anunciat "la imminent incorporació" a l'equip de Miquel Adam Rubiralta, fins ara cap de premsa d'Edicions de 1984 i autor del llibre de relats 'Torero d'hivern' (2015). Adam substituirà Mireia Lite i s'ocuparà dels segells Ara i Amsterdam i treballarà a l'equip dirigit per Joan Carles Girbés, que fa uns mesos anunciava també el rellançament de la prestigiosa col·lecció Bernat Metge. Per la seva banda, Lite passa a formar part de Lince Ediciones, un segell de Malpaso.

"Afronto aquesta etapa amb moltíssima il·lusió, com no podia ser d'altra manera", ha explicat Adam a l'ARA aquest migdia. "En Girbés i el seu equip tenen un pla, tenen projectes i ambicions –ha afegit–. Sempre s'ha dit que entre els grans grups i les petites editorials (quin nom més terrible, atès que són grans editorials) hi manca la baula del mig: al sector editorial s'hi trobava a faltar musculatura. I Joan Carles Girbés i la gent d'Ara Llibres han volgut fer un pas endavant. Que m'hagin convidat a fer el pas amb ells és un honor i una responsabilitat que estic disposat a acceptar".

Així anunciava l'anunci l'editorial: "Miquel Adam, una persona ben coneguda al sector editorial, ha estat vinculat a segells independents com ara Icària, Laertes, LaBreu i, des de fa prop de 5 anys, Edicions de 1984. Ens fa molt de goig comptar amb la seua vitalitat i el seu talent per acarar els reptes de futur que ens hem plantejat. Ell serà, a partir del dia 22 de maig, editor dels segells Ara Llibres i Amsterdam, i pren el relleu de Mireia Lite, una gran editora que ara emprèn nova aventura professional i a qui agraïm de cor la dedicació dels dos últims anys".