MÚSICA I LLETRES
Llegim 13/12/2011

14 músics homenatgen Miquel Martí i Pol

Aquest dimecres l'Editorial Mediterrània estrena via web i YouTube el videoclip de la cançó de Mokokude i Josep Guardiola, inclosa en el llibre-CD 'Tribut de sorra i fulles'

Ara
1 min
'Tribut de sorra i fulles'

BarcelonaFrancesc Ribera Titot, Rosa-Luxemburg, Miquel Coll, Avel·lina, Rosa Cadafalch i un grapat de músics més han posat veu i instruments a 14 poemes de Miquel Martí i Pol (Roda de Ter, 1929-2003). El compendi de temes ha sigut reunit per l'Editorial Mediterrània en un CD que es distribuirà amb el llibre Tribut de sorra i fulles, prologat pel cantautor gironí Lluís Llach. Aquest volum, que serà presentat el 20 de desembre a la SalaMonasterio.com de Barcelona, mostra un reportatge fotogràfic sobre la feina d'aquest col·lectiu d'artistes que han coincidit per retre homenatge a un dels grans poetes catalans del segle XX. La sèrie d'imatges està firmada per Àlex Carmona, que ha estat present durant les gravacions de cada cançó.

Però la caixa de Pandora s'obrirà abans del dia 20. Aquest dimecres, Mediterrània donarà a conèixer a la xarxa el videoclip de la cançó de Mokokude i Josep Guardiola, inclosa al CD del llibre. La composició té lletra del poema L'hoste insòlit. Aquest audiovisual es podrà seguir via YouTube o a la web de l'editorial.

stats