Novetat editorial
Llegim 08/01/2014

Teresa Solana publica nova novel·la negra, 'La casa de les papallones'

L'autora barcelonina recupera la sotsinspectora Norma Forester. Aquest mateix personatge protagonitzava 'Negres tempestes', novel·la amb què va guanyar el premi Crims de Tinta al 2009

Ara
1 min

BarcelonaEscriptora i traductora, Teresa Solana (Barcelona, 1962) va publicar la seva primera novel·la al 2007, 'Un crim imperfecte' (Edicions 62). Dos anys després va guanyar la tercera edició del premi Crims de Tinta –convocat per La Magrana– amb 'Negres tempestes', on presentava el primer cas de la sotsinspectora dels Mossos d'Esquadra Norma Forester.

Cinc anys després, Solana publica el segon cas de Forester, 'La casa de les papallones'. La novel·la arrenca amb l'aparició del cadàver d'una noia en un antic casalot ocupat del barri barceloní de Vallcarca. Forester es pren el cas amb especial interès, perquè la seva filla Violeta hi està implicada: ha passat la nit del crim a la mateixa casa de la víctima. Amb el rerefons de la crisi, la sotsinspectora avança amb penes i treballs en el cas, quan un accident a l'aeroport del Prat amb centenars de morts fa que no pugui comptar amb el seu marit, l'Octavi, que és metge forense i que inesperadament es retroba una antiga amant que li complica la vida.

stats