Literatura
Llegim 08/09/2015

Sembra Llibres presenta una nova col·lecció de butxaca

El primer títol és 'Córrer sense por', novel·la de Giuseppe Catozzella que narra la història de l'atleta de Somàlia Samia Yusuf Omar i la seva lluita posterior a la participació als Jocs Olímpics del 2008

Ara
1 min
El periodista italià Giuseppe Catozzella

BarcelonaL'editorial Sembra Llibres inaugura una nova col·lecció de butxaca amb la novel·la 'Córrer sense por', del periodista italià Giuseppe Catozzella. L'obra, traduïda a més de 20 llengües i que ha esgotat dues edicions en català, arriba a les llibreries el 9 de setembre en un format reduït i més assequible. La novel·la està basada en la història real de Samia Yusuf Omar, una jove atleta de Somàlia que va arribar a participar als Jocs Olímpics de Pequín el 2008 i que va viure un llarg periple per fugir del seu país cap a Itàlia.

El llibre s'endinsa en la tràgica realitat de milers de persones que travessen el continent africà fins a Europa en busca d'una oportunitat de futur. La novel·la de Catozzella ha estat seleccionada com un dels millors llibres del 2015 pel Premi Protagonista Jove.

stats