Novetat editorial
Llegim 16/07/2015

Rafel Nadal publicarà novel·la aquest setembre

'La maledicció dels Palmisano' arriba dos anys després de 'Quan en dèiem xampany', i transcorre durant la primera meitat del segle XX

Ara
1 min
El periodista i novel·lista Rafel Nadal

Barcelona'La maledicció dels Palmisano' (Columna), nou llibre del periodista Rafel Nadal, explica la peripècia d'en Vitantonio, personatge marcat per un destí cruel: ser el darrer representant masculí d'una nissaga familiar trencada per la mort durant la Primera Guerra Mundial de tots els homes de la família. L'editorial n'avança un fragment: "M'has de prometre que, si és nen, faràs veure que és teu i el criaràs com un Convertini. Li posarem Vitantonio. Només tu i jo sabrem que és en honor del meu Vito Oronzo, que l'haurà engendrat, i del teu Antonio, que li haurà donat el nom i l'oportunitat de sobreviure a la maledicció dels Palmisano".

Rafel Nadal va publicar el seu primer llibre, l'assaig 'Els mandarins', el 2011. Un any després va publicar 'Quan érem feliços', premi Josep Pla que el va convertir en un dels èxits de vendes de la temporada. El 2013 va continuar aprofundint en la història de la seva família a 'Quan en dèiem xampany'.

stats