Institucions culturals
Llegim 08/01/2013

La conselleria de Cultura destitueix Oriol Izquierdo, director de la Institució de les Lletres Catalanes

Izquierdo ha dedicat els últims sis anys a dirigir la institució, que promou la literatura catalana. Dimecres es farà la primera reunió del nou consell assessor, que serà presidit pel conseller de cultura, Ferran Mascarell

Ara
1 min
Oriol Izquierdo

BarcelonaEl conseller de cultura, Ferran Mascarell, ha comunicat al director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Izquierdo, el cessament de les seves funcions. Izquierdo, que ocupa el càrrec des del gener del 2007 –proposat pel llavors conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras–, va ser director d'Edicions Proa entre el 1987 i el 1998, ha exercit de crític literari i ha publicat poemaris com 'Moments feliços' (Edicions 62, 2008).

Aquest dimarts s'ha fet públic que dimecres es reunirà el nou consell assessor de la Institució de les Lletres Catalanes, presidit pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i una vintena de representants del sector editorial i institucional, entre els quals hi ha l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, el PEN català, l'Institut Ramon Llull, la Xarxa del Patrimoni Literari Català i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana.

stats