Literatura
Llegim 10/01/2015

Anagrama avançarà uns mesos la publicació de 'Submissió' de Houellebecq

La novel·la planteja la possibilitat que un partit musulmà moderat arribi al poder a França el 2022, i és una reflexió política i espiritual sobre l'islam

Europa Press
1 min
Portada de 'Libération' amb Houellebecq

BarcelonaL'editorial Anagrama avançarà uns mesos la publicació de la novel·la 'Submissió', de Michel Houellebecq, tenint en compte "l'interès suscitat entre els lectors" per l'obra. El llançament de la novel·la en castellà i català estava previst per a principis del 2016, però es publicarà finalment entre l'octubre i el novembre del 2015. La novel·la està en fase de traducció.

'Soumission' –el títol en francès– planteja la possibilitat que un partit musulmà moderat arribi al poder a França el 2022, i és una reflexió política i espiritual sobre l'islam.

La novel·la ha sortit publicada a França aquest dimecres, coincidint amb l'atemptat terrorista que ha acabat amb la vida de 12 persones en la redacció del setmanari satíric 'Charlie Hebdo', que el 2011 havia publicat unes caricatures de Mahoma que van ser polèmiques.

Segons publiquen mitjans francesos, arran d'aquests esdeveniments l'escriptor s'ha vist obligat a deixar la promoció de la seva novel·la i anar-se'n de París.

stats