Novetat editorial
Llegim 16/03/2015

Marta Rojals llança 'No ens calia estudiar tant'

Sembla Llibres publica la selecció d'articles de l'escriptora i col·laboradora de l'ARA

Ara
1 min
Coberta de 'No ens calia estudiar tant', de Marta Rojals

Barcelona'No ens calia estudiar tant', el nou llibre de Marta Rojals, es posa a la venda aquest dilluns, coincidint amb el primer aniversari de l’editorial valenciana, impulsada per Joan Carles Girbés. "Es tracta d’una selecció d’articles de Marta Rojals en què l’autora retrata la precarietat, la incertesa o la vulnerabilitat que han marcat la generació que va créixer en la societat de la bombolla, però també les misèries i esperances d’una època de crisi", segons explica l'editorial.

A 'No ens calia estudiar tant' els lectors hi trobaran una àmplia selecció dels retalls de vida que cada setmana, i des de 2007, publica a 'Vilaweb', escrits amb "l’astúcia i la ironia que l’han convertida en una de les veus més celebrades de la literatura actual", afirma Sembra Llibres.

Marta Rojals va publicar la seva primera novel·la, 'Primavera, estiu, etcètera', al 2011, a RBA-La Magrana. El 2014 va arribar 'L'altra', de la qual s'han venut més de 30.000 exemplars, i que serà traduïda a l'italià, el neerlandès i el francès.

stats