ARA Llegim
Llegim 16/05/2013

Llibres del Delicte, nova editorial de novel·la negra en català

L'editorial independent, amb seu a Barcelona, publicarà entre sis i vuit novetats l'any. Els primers títols són 'Independència d'interessos', de Marc Moreno, i 'Coll avall', escrita a quatre mans per X. Díaz i M. Martínez

Ara
1 min

BarcelonaLa voluntat de la nova editorial independent Llibres del Delicte és "publicar novel·les del gènere negre escrites per autors catalans" i "recuperar la tradició d'excel·lents escriptors i col·leccions d'obres que des de sempre han situat la novel·la negra com un dels gèneres tradicionals de la literatura catalana". Llibres del Delicte s'adreça al lector que vol llegir bones històries negres en català, ja siguin criminals, policíaques o qualsevol altre subgènere, però sempre amb un toc proper i temes que reflecteixen la societat catalana. Aposten per la novel·la negra d'una manera semblant a la literatura social del segle XXI, perfecta per reflectir el món i esdevenir una eina de crítica social.

Noves veus catalanes

Amb una aposta per l'escriptor català, Llibres del Delicte vol descobrir i donar difusió a noves veus narratives que aportin frescor a les lletres catalanes, però sense descuidar els autors consagrats amb presència al mercat editorial. El catàleg de Llibres del Delicte vol ser una selecció de títols ben estudiada, amb la publicació d'entre sis i vuit novetats l'any que asseguren una tria de títols depurada i coherent.

stats