NOVETAT EDITORIAL
Llegim 01/12/2011

Els fans de Paolini celebren la sortida de 'Llegat'

El quart llibre de la saga que va arrencar amb 'Eragon' convoca els seus lectors a una festa carregada de sorpreses aquesta tarda a la Fnac Triangle

Ara
1 min
'Llegat'

BarcelonaEls fans de l'univers mitològic que ha creat el joveníssim Christopher Paolini tenen una cita obligada a la Fnac Triangle de Barcelona avui a les 19.30 h. Roca Editorial ha organitzat una trobada amb tots els lectors incondicionals de la saga per celebrar la publicació d'un nou llibre, Llegat. Tot sigui dit, l'esdeveniment està convocat amb el mateix aire misteriós que embolcalla la llegenda de principi a fi. Ningú sap quin serà el menú de la festa, però la invitació garanteix sorpreses a tort i a dret.

Quan només tenia 14 anys, Christopher Paolini va començar a redactar Eragon, el primer llibre de la saga. La fortuna li va somriure des del principi. La seva família capitanejava una editorial (Paolini International) i l'obra no va trigar gaire a veure la llum. De seguida es va convertir en un supervendes, que es publicitava com la primera part d'una trilogia. Però després de publicar el tercer llibre, Paolini va anunciar que la cosa no acabava aquí. Dilluns passat es llançava al mercat el quart número de la franquícia, Llegat, amb un tiratge inicial de 100.000 exemplars en castellà i 10.000 en català.

stats