Literatura
Llegim 10/07/2013

La col·lecció eròtica La Sonrisa Vertical es recicla en format 'e-book'

Tusquets recupera, a partir d'aquest juliol, 'Nueve semanas y media' i dos volums d''Emmanuelle', entre d'altres, a un preu d'entre 5 i 7 euros

Efe
2 min

BarcelonaLa col·lecció La Sonrisa Vertical, d'editorial Tusquets, portarà també l'erotisme literari al format de llibre electrònic des d'aquest mateix mes de juliol, segons ha informat el segell barceloní. Tusquets ha decidit convertir en format digital una selecció de set històries de literatura romanticoeròtica del seu catàleg, històries que celebren el costat més voluptuós de l'amor en un to festiu, en alguns casos, i en d'altres, en forma de lliurament irrefrenable capaç de trencar tabús.

Durant el mes de juliol, Tusquets publicarà els llibres electrònics de 'Nueve semanas y media', d'Elizabeth McNeill; 'Camiones de ternura', de Françoise Rey; 'La atadura', de Vanessa Duriès; 'La casa de los budas dichosos', de João Ubaldo Ribeiro; 'Ligeros libertinajes sabáticos', de Mercedes Abad; 'Llámalo deseo', de José Luis Rodríguez del Corral; i 'Espera, ponte así', d'Andreu Martín, tots amb preus d'entre 5 i 7 euros.

Al setembre apareixeran dos volums d'Emmanuelle Arsan: 'La lección del hombre' i 'La antivirgen', que coincidiran amb el llançament en paper d'unes aventures que van popularitzar la pel·lícula que el 1974 va dirigir Just Jaeckin i va protagonitzar Sylvia Kristel. El primer volum havia estat publicat per Tusquets el 1985, i el segon estava esgotat. Els dos llibres formaven part originàriament d'un únic volum titulat 'Emmanuelle', però nombroses vicissituds en la seva primera edició francesa van provocar la seva separació, i al setembre, amb la publicació simultània en 'ebook' i paper, es restablirà la unitat d'aquest mite de l'erotisme.

Se saben poques coses de la persona que s'amaga rere el pseudònim d'Emmanuelle Arsan, encara que algunes fonts, segons l'editorial Tusquets, asseguren que l'autora és una francesa d'origen tailandès anomenada Marayat Bibidh, nascuda a Bangkok i casada amb un diplomàtic.

stats