INFANTIL
Llegim 21/11/2011

Pilarín Bayés il·lustra la tercera entrega de les aventures de la gata Marga

'El poema oblidat', el nou volum de la col·lecció de llibres per a nens 'Les 7 vides de la gata Marga', porta els seus lectors al barri de Sarrià a conèixer el poeta J. V. Foix

Ara
1 min

BarcelonaLa dibuixant i ninotaire osonenca Pilarín Bayés agafa el llapis per il·lustrar la tercera entrega de la col·lecció infantil Les 7 vides de la gata Marga, una obra amb text de Núria Parera que publica l'editorial barcelonina Alrevés –i que, com el seu títol indica, espera arribar fins a set entregues–. Cadascun dels contes està dedicat a un barri de Barcelona. En aquest tercer volum, que du el títol d'El poema oblidat, la gata Marga visita el barri de Sarrià.

Tot comença quan la gata Marga rep la invitació al berenar poètic que organitza cada any el seu amic Tortell. Un cop a l'acte, l'amfitrió recita un poema del gran J.V. Foix, però la memòria li falla, i a meitat de vers es queda encallat. Així comença una magnífica aventura per recuperar el text, que portarà els seus lectors a conèixer a fons l'insigne poeta avantguardista que va firmar Sol i de dol.

stats