Novetat editorial
Llegim 20/11/2014

La Campana publica la primera novel·la del supervendes Joël Dicker

L'autor suís va ser un dels fenòmens editorials del 2013 amb 'La veritat sobre el cas Harry Quebert'. Ara arriba 'Els últims dies dels nostres pares', publicada en francès al 2010

Efe
2 min

BarcelonaDesprés de vendre més de dos milions d'exemplars a tot el món de la seva addictiva novel·la 'La veritat sobre el cas Harry Quebert', un dels fenòmens recents del sector editorial dels últims anys, Jöel Dicker torna a provar fortuna amb 'Els últims dies dels nostres pares'. Publicada en francès al 2010, ara la presenta en català La Campana i en castellà Alfaguara.

'Els últims dies dels nostres pares', guanyadora en 2010 del Premi dels Escriptors Ginebrins, explica la història del jove Paul-Émile, que viatjarà a Londres per entrar en una nova secció dels serveis secrets britànics, Special Operations Executive (SOE), creada per Churchill el 1940 i a la qual unànimement se li atribueix un paper fonamental en la victòria aliada.

La França ocupada

Després de ser reclutats a través de la resistència francesa i de superar un duríssim període d'entrenament per diferents punts d'Anglaterra, nou joves francesos s'infiltren a la França ocupada i aprenen a conviure amb la por, l'enyorança i la mort en una novel·la que parla també de l'amistat, la força del 'nosaltres' i el vincle sagrat amb els pares.

Amb un rigorós treball de documentació, Dicker és dels primers d'abordar la història d'una organització que durant molts anys va ser un secret i que va contribuir a les importants operacions que van posar fi a la Segona Guerra Mundial. El personatge principal, Paul-Emile aconseguirà entrar a França i unir-se a la Resistència, al costat d'un grup de voluntaris civils d'altres països europeus, amb l'ordre de sabotejar a les tropes ocupants i infiltrar-se en la seva files. El que no saben és que el contraespionatge nazi està a l'aguait de les seves intencions.

stats