ARA LLEGIM
Llegim 22/11/2011

Aquest dimecres l'ARA Llegim repassa les grans novetats en novel·la històrica

Jaume Cabré, Ferran Torrent, Javier Moro, Arturo Pérez-Reverte i Carlos Ruiz Zafón presidiran el reportatge d'obertura. Hi haurà espai per xerrar amb Maria Barbal i per parlar de la novel·la de Bohumil Hrabal 'Jo he servit el rei d'Anglaterra'

Ara
1 min

BarcelonaAquesta setmana, l'ARA Llegim passa revista a algunes de les obres històriques que aquesta temporada han clavat els incisius a les llibreries, començant per 'Jo confesso' de Jaume Cabré –el gran títol de la rentrée– i continuant amb la darrera novel·la de Ferran Torrent, Ombres en la nit. També hi tindran lloc reservat la tercera entrega de la tetralogia El cementiri dels llibres oblidats de Carlos Ruiz Zafón, la premiada amb el Planeta El imperio eres tú de Javier Moro i el setè episodi de les aventures del capità Alatriste El puente de los asesinos, d'Arturo Pérez-Reverte.

L'entrevista de la setmana comptarà amb la consolidada autora de Pedra de tartera Maria Barbal, que ara torna al taulell de novetats amb el recull de contes Cada dia penso en tu. I els crítics il·lustraran amb les seves ressenyes de Jo he servit el rei d'Anglaterra de Bohumil Hrabal, Entre els lectors i jo de Josep M. Espinàs i Quan Kafka feia furor, d'Anatole Broyard. Com sempre, l'ARA Llegim d'aquest dimecres oferirà les opinions d'Eva Piquer, Ignasi Aragay, Cristian Segura, Andreu Gomila i Àlex Gutiérrez.

stats