ARA Llegim
Llegim 17/07/2013

'Inferno' serà adaptada al cinema

Basada en la novel·la de Dan Brown, la pel·lícula serà interpretada per Tom Hanks i produïda per Ron Howard, director d''El codi Da Vinci' i 'Àngels i dimonis'

Ara
1 min

BarcelonaL'última novel·la de Dan Brown –que en poc més d'un mes ha venut 20.000 exemplars en català– tindrà adaptació cinematogràfica. El professor Robert Langdon serà interpretat una vegada més per Tom Hanks. Ron Howard, que havia dirigit 'El codi Da Vinci' i 'Àngels i dimonis', aquesta vegada només formarà part de l'equip de producció de la pel·lícula, que serà estrenada als Estats Units el desembre del 2015.

En els seus 'bestsellers' internacionals 'El codi Da Vinci' i 'El símbol perdut', Dan Brown barrejava història, art, codis i símbols. 'Inferno' (Empúries/Planeta), ambientada al cor d'Itàlia, recupera el personatge de Robert Langdon, catedràtic de simbologia de Harvard. En aquest cas es veu arrossegat a un món terrorífic al voltant d'una de les obres mestres de la literatura més importants i misterioses de la història: l''Infern' de Dante.

Dan Brown és autor dels 'bestsellers' internacionals 'El símbol perdut' (Empúries, 2009) i 'El codi Da Vinci' (Empúries, 2004), novel·la de la qual s'han venut 81 milions d'exemplars, que ha sigut traduïda a 51 llengües i és un dels deu llibres més llegits al món. D'altra banda, 'El símbol perdut' va vendre prop de 30 milions d'exemplars arreu del món i va ser traduït a 48 llengües. A Catalunya, la saga de Robert Langdon, publicada per Editorial Empúries, ha venut més de 300.000 exemplars.

stats