Novetat editorial
Llegim 27/11/2013

Pérez-Reverte: "El desmantellament de la cultura que està fent el govern espanyol no té perdó de Déu"

L'escriptor és a punt de publicar nova novel·la, 'El francotirador paciente', centrada en el món del grafiti

Efe
1 min

MadridL'escriptor Arturo Pérez-Reverte ha assenyalat que "el desmantellament de la cultura que està fent el govern espanyol no té perdó de Déu". És una "autèntica canallada", ha afegit. Per a Reverte, és "molt significatiu" que en aquests dos anys de legislatura Mariano Rajoy s'hagi fotografiat amb "el casc de Fernando Alonso, amb un casc de ciclista o que hagi anat al futbol" però que "no hagi anat ni una sola vegada a l'òpera, al teatre, a una estrena de cinema o a la RAE".

"Això demostra quin és el tarannà cultural d'aquest Govern i això em fa témer el pitjor pel que fa a la cultura", ha asseverat. "No hi ha cap mena de contacte" amb el món de la cultura, ha afegit. Segons la seva opinió, el president del govern espanyol fa això perquè creu que "la cultura no dóna vots i el casc de Fernando Alonso sí".

Arturo Pérez-Reverte ha fet aquestes declaracions durant una trobada amb els mitjans de comunicació amb motiu de la presentació de la nova novel·la, 'El franctirador paciente' (Alfaguara). "En alguns grafitis hi he trobat un art més autèntic i sincer, més respectable que en el de certes galeries", ha dit. El món del grafiti és l'escenari principal del seu últim llibre.

stats