ARA Llegim
Llegim 05/11/2012

Angle Editorial publica 'El sentit d'un final', de Julian Barnes

La novel·la guanyadora del Premi Man Booker del 2001 arriba a les llibreries el 8 de novembre

Ara
1 min
Coberta d''El sentit d'un final', de Julian Barnes

BarcelonaL'escriptor anglès Julian Barnes torna a les llibreries. Angle Editorial publica el 8 de novembre 'El sentit d'un final', el retorn de Barnes al gènere novel·lístic després d''Arthur i George' (Angle Editorial, 2008). L'obra es va endur el Premi Man Booker del 2011 i va ser qualificada per un dels membres del jurat com "una de les obres més magistrals" que havia llegit mai.

El protagonista d''El sentit d'un final' és Tony Webster, un jubilat de vida tranquil·la a qui una carta d'un bufet d'advocats aboca a revisar la seva joventut, especialment la seva relació amb un vell amic. Van jurar ser amics per sempre, però que l’exnòvia d’en Tony comencés a sortir amb l’Adrian va posar-los a prova. Passats més de 40 anys, Tony Webster s’adona que potser no tot va succeir com ho havia recordat.

Barnes és un dels escriptors més prestigiosos en llengua anglesa. És autor d''El lloro de Flaubert', 'Història del món en deu capítols i mig' i 'Amor, etc.', entre d'altres. El 2011 va ser guardonat amb el premi David Cohen de literatura, considerat el Nobel britànic, en reconeixement a tota la seva carrera literària.

stats