Llegim Actualitat 12/03/2022

Continua creixent el mapa de llibreries català: Poques Paraules aixeca la persiana

Ubicada al barri vell de Manresa, està especialitzada en formats literaris breus

1 min
L'entrada de la nova llibreria de Manresa, la Poques paraules

BarcelonaLa llibreria Poques Paraules, ubicada al número 35 del carrer Urgell de Manresa, en ple barri vell de la ciutat, acaba d'obrir portes. El projecte és una iniciativa de Gerard Muixí, fins fa poc vinculat a Òmnium Cultural, on coordinava els premis literaris que organitza l'entitat. Nascut el 1979 a Manresa, Muixí ha volgut fer una aposta pel seu propi projecte personal, que s'especialitzarà en literatura infantil i juvenil i també en narrativa breu, d'aquí que hagi escollit el nom Poques Paraules per batejar l'establiment.

El local, de 90 metres quadrats, té un espai per fer-hi presentacions i activitats: com moltes altres llibreries que han obert les portes recentment –des de la Finestres fins a la Mitja Mosca o la Irreal–, la Poques Paraules es vol convertir en un espai on, a més de vendre llibres, s'hi pugui viure la cultura.

La Poques Paraules s'afegeix a la desena de llibreries que actualment hi ha a la capital del Bages, entre les quals hi ha la Papasseit, la Parcir, la Rubiralta i la Roca. Amb l'obertura de la Poques Paraules, el barri vell de la ciutat guanyarà una llibreria un any després de perdre Ca La Figa, especialitzada en literatura feminista.

stats