Novetat editorial
Llegim 24/11/2011

'Jo mataré monstres per tu', el conte d'aquest Nadal?

El llibre, editat per Principal de los Libros, ha esgotat la primera edició al cap d'una setmana d'arribar a les llibreries. L'editorial assegura que dilluns que ve el conte ja es tornarà a trobar a les llibreries

Ara
1 min
Coberta de 'Jo mataré monstres per tu'

BarcelonaLa Martina no pot dormir a les nits perquè té por. Creu que sota el terra s’amaga un món habitat per monstres de colors que caminen cap per avall. Potser, si un dia es posen d’acord i comencen a saltar tots a la vegada, podrien trencar el terra i emportar-se la Martina al seu món, i obligar-la a caminar al revés. A l’altra banda del terra, la nena-monstre Anitram té por del món que hi ha sota el seu llit. Està habitat per humans que caminen cap per avall i també tem que aconsegueixin emportar-se-la al seu món. Però una nit, mentre la Martina i l’Anitram dormen, els seus braços cauen dels llits i es coneixen per primera vegada.

Aquesta és la premissa de Jo mataré monstres per tu, conte escrit per Santi Balmes, cantant de Love of Lesbian, amb il·lustracions de Lyona i editat per Principal de los Libros, que pocs dies després de sortir a la venda ja ha esgotat la primera edició. L'editorial assegura que dilluns que ve el conte ja es tornarà a trobar a les llibreries.

stats