Novetat editorial
Llegim 05/02/2014

Martí Gironell presenta la seva primera novel·la prehistòrica

Ediciones B incorpora aquest fitxatge amb una nova aposta per autors catalans i amb una tirada inicial de 50.000 exemplars, 30.000 en català i 20.000 en castellà

Acn
2 min
Martí Gironell, amb la seva nova novel·la

BanyolesL'escriptor Martí Gironell s'endinsa en la prehistòria en la seva última novel·la, 'El primer heroi', on narra la història d'un home del neolític que es veurà obligat a abandonar el seu poblat, el parc de la Draga de Banyoles, per buscar el remei a un mal que està desintegrant el seu clan. El periodista i autor de títols com 'El pont dels jueus' o 'L'arqueòleg', recrea la vida de fa més de 5.000 anys després de documentar-se i assessorar-se amb l'ajuda d'experts en la matèria, com Eudald Carbonell.

Ediciones B incorpora aquest fitxatge amb una nova aposta per autors catalans i amb una tirada inicial de 50.000 exemplars, 30.000 en català i 20.000 en castellà. El llibre sortirà a la venda el 5 de març. 'El primer heroi' és una novel·la que arrenca al parc neolític de la Draga fa més de 5.000 anys de la mà del seu protagonista, Ynatsé, que es veurà forçat a abandonar el seu poblat i deixar la família per buscar el remei a una malaltia que està afectant al seu poblat. "No és un llibre alliçonador però sí una aventura per redescobrir una època que ha quedat oblidada i que es mereix un lloc a la història", assenyala el seu autor, Martí Gironell, que ha estat més de sis anys treballant-hi amb l'ajuda d'experts en la matèria com Eudald Carbonell o Antoni Palomo, codirector del parc de la Draga de Banyoles. Per Gironell, aquest espai és un "enclavament únic" del país que ha volgut reivindicar amb aquesta novel·la tot i que el lector es veurà transportat a altres punts del món en aquesta aventura.

Ediciones B fa una aposta estratègica amb aquest nou fitxatge i ha previst una tirada inicial de 50.000 exemplars, 30.000 en català i 20.000 en castellà. Sortirà a la venda el pròxim 5 de març.

stats