Premis literaris
Llegim 31/10/2012

La gironina Mar Bosch guanya el 32è premi de novel·la curta Just M. Casero

La novel·la, 'Darrere les hores càlides' serà editada a principis de l'any vinent a Empúries. La finalista del guardó és Anna Altisén, amb 'Quan vaig deixar de ser natura lleugera'

Ara / Acn
1 min

BarcelonaL'escriptora gironina Mar Bosch s'ha emportat el 32è premi de novel·la curta Just M. Casero amb l'obra 'Darrere les hores càlides'. Es tracta d'una novel·la que se situa al món oníric de Bedlam, on, de cop i volta, en ple mes de juliol, arriba un hivern inesperat i sense fi. La trama es desenvolupa amb les històries dels habitants de la zona i amb la relació que mantenen amb un nen, en Haikú, i la seva mare, l'Agnès.

N'ha quedat finalista la barcelonina Anna Altisén, amb la novel·la 'Quan vaig deixar de ser natura lleugera', el relat d'una dona que pateix una malaltia mental que ella anomena 'melancolia'. S'hi han presentat 54 exemplars, quinze més que l'any passat. Amb 'Darrere les hores càlides', Bosch s'emporta un premi valorat en 2.200 euros, i la finalista, 600 euros.

El guardó Just Manuel Casero, que convoca la Llibreria 22, pretén impulsar i donar a conèixer autors desconeguts per tal que intentin publicar la seva primera obra, que, en aquest cas, es publica a través de l'editorial Empúries.

stats